LLOCS DE LLUM

A les nostres muntanyes, en els seus boscos hi ha llocs rodejats d’energies subtils. Són punts on simplement ens hi sentim bé i on també podem desenvolupar sensibilitats que augmentin el nostre nivell de consciència.

Passar-hi una estona en silenci sentint la calma que transmeten ens permetrà harmonitzar la totalitat del nostre ser. Si som prou receptius podem regenerar-nos física i mentalment. I per tant, millorar el nostre estat d’ànim.

Connexió CEL-TERRA

Hi ha molts llocs concrets on portar a terme aquesta interessant i senzilla practica. Destacarem aquells on podem trobar un element molt rellevant de la natura: l’arbre. Els arbres són sers amb una estructura energètica diferent a la nostra però amb consciència i intel·ligència de supervivència. A l’arbre conflueixen les energies terrestres i les celestes. Són el vincle CEL-TERRA.

La pràctica

Cercarem un paratge on hi hagi una alzina, un roure o qualsevol altre arbre que ens cridi l’atenció. Mentalment demanarem permís per compartir una estona. Observarem els voltants amb detall. Ens asseurem davall l’arbre. Si ho creiem oportú recolzarem la nostra esquena en el seu tronc. No pensarem en res. Només sentirem. Notarem la nostra respiració. Ens sentirem alegres i positius. Copsarem com l’energia del lloc ens purifica, ens sana i ens il·lumina. Finalment, donarem les gràcies a l’arbre i al lloc per ser allí i per tot el que transmeten.

LLOCS DE LLUM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad