Presentació

Aquest nou espai web pretén ser una continuïtat del que va ser l’empresa de guiatges divulgatius Catsud. Han estat prop de 20 anys organitzant i portant a terme activitats guiades per les terres del sud de Catalunya i altres territoris.

Catalunya SudEn aquests moments Catsud està en situació de «parada». I donada la situació actual no podem assegurar quan es podrà tornar a reactivar. Haurem d’esperar a que bufin vents més favorables.

Amb la nova web Catalunya Sud volem continuar en contacte amb totes les persones que vau participar a les activitats de Catsud. I també, naturalment, amb totes aquelles altres persones a les quals els interessin les temàtiques que anirem publicant.

Catalunya SudEvidentment, els temes principals continuaran sent els que tractàvem i divulgàvem a les excursions guiades de Catsud: territori, patrimoni natural i cultural, salut, humor, etc. El web està obert a les vostres col·laboracions amb articles, comentaris i/o opinions.

Esperem pacientment i amb esperança que la situació general canvii. I per tant, puguem retrobar-nos de nou a la muntanya o a altres llocs del nostre territori.

Salut i natura!