El Parc Natural dels Ports té una superfície de 350 km2. És l’espai natural més important del sud de Catalunya. Els Ports estan integrats per un conjunt de serres i moles. Des de l’antiguitat les muntanyes dels Ports han estat travessades per multitud de camins que anàvem de les terres de l’interior cap al litoral.

Serrassoles és una serra situada a la vessant sud dels Ports. Amb altituds al voltant 1.300 meres permet albirar amplis paisatges. Diversos senders pugen i travessen aquesta interessant serra. Els boscos alternen amb prats verds. Són prats verds on sovint hi ha cavalls pasturant amb total llibertat.

Depenent del gradient altitudinal o de les orientacions podem trobar diversos tipus de vegetació. A les obagues sovintegen els arbres caducifolis. A la tardor destaca els canvis de color, cridaners i variats. Els fruits del bosc es sumen a tot aquest esplendor de la natura.

Caminar per Serrassoles i entrar en contacte amb la natura és una oportunitat per gaudir de valent i copsar la bona energia dels Ports.

By catsud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad