CINGLES DE MONTSANT

La Serra de Montsant s’alça imponent al nord de la comarca del Priorat. Els impressionants cingles de Montsant s’aixequen altius des de Cabacés fins a Albarca. El paisatge admirable es dominat per aquest gran mur petri d’uns 20 km de llargària. La successió de totes aquestes enormes roques de conglomerats oligocènics donen caràcter i identitat a la comarca prioratina.

CINGLES DE MONTSANT

Les grans moles de roca calcària prenen formes i mides ben diferents. Són el resultat del treball pacient de la natura a través de milions d’anys. Entre les escletxes i passos estrets s’hi escolen els anomenats graus de Montsant, accessos amb diversos nivells de dificultat per poder pujar a la Serra Major.

CINGLES DE MONTSANT

Des de damunt dels cingles de Montsant les vistes són realment impressionants. S’hi respira els aires vitals de la muntanya. Una pau benigna ho envolta tot. I potser un té la sort de meravellar-se al veure el vol majestuós de les àguiles arran de cingle.

Sens dubte la serra de Montsant té llocs de característiques màgiques. Les forces cosmos-tel·lúriques s’hi manifesten de manera notable. No és gens estrany que sempre hagi estat una muntanya mística, un recer d’espiritualitats. Gaudir de tot plegat en un dia radiant esdevé aliment pur per l’ànima.

By catsud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad