ginestaPhoto

A la primavera la natura es troba en el seu estat de màxim esplendor. Les muntanyes es vesteixen de color i alegria. Per tot arreu es veuen plantes florides, com la ginesta. Flors de tots colors alegren la muntanza creant un paisatge esplèndid.

La ginesta (Spartium junceum) és una planta de les moltes que hi podem trobar. Al sud de Catalunya també se la coneix amb el nom de ginestera. És un arbust de creixement ràpid i que s’adapta bé als climes eixuts. Floreix del maig al juliol, segons la zona. Es reprodueix per llavors.

El seu color groc vistós estimula la inspiració mental. És un color que alhora de prendre decisions ens aporta pau i claredat mental.La ginesta äes una planta que en temps passats era utilitzada per donar sort i protecció.

ginesta
Photo

 

By catsud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad