PRIMAVERA

Totes les estacions tenen la seva part positiva. A la primavera la llum creix i inunda camps i muntanyes. Entrats a l’abril, la vegetació reviu. Les flors s’obren. Tota la natura, en el seu trajecte cíclic, obre una nova etapa de vida. Els llatins anomenaven a aquest mes aprilis, terme que inclou la idea d’obrir.

Una nova etapa per renovar-se

Per tant, la primavera ens obre les portes a una nova etapa de renovació. Tenim la possibilitat, a igual que les flors, «d’obrir-nos» a la llum. La llum solar no només és energia utilitzable en el pla físic. Omraam Mikhaël Aïvanhov, filòsof i divulgador, ens va dir que la llum és un esperit viu que ve del sol i que té un contacte directe amb el nostre propi esperit. A mesura que la llum s’obre pas dintre nostre es reflexa en forma d’intel·ligència, d’amor, de bellesa, de noblesa, de força.

Els dies primaverals ens conviden a sortir al camp, a la muntanya. A gaudir dels colors verds que sovintegen més que mai i que estan associats a la salut i a la tranquil·litat. A respirar els aires més sans del bosc. I també a «banyar-nos» de manera conscient d’aquesta llum primaveral. Cal concentrar-nos en la llum i acceptar-la interiorment en forma de les millors idees i els millors pensaments. Aprofita aquest nou cicle de la natura per renovar-te!

«Tan sols aquells que comprenguin que el vertader or és la llum ho tindran tot: el saber, l’amor, la felicitat. Amb els diners es poden obrir les portes del món material, però la resta de portes (la pau, la felicitat, el goig, la inspiració, les qualitats i virtuts) romanen tancades. Cal pensar en la llum perquè és la llum la que dóna riquesa i el vertader plaer. Quan dintre nostre hi ha llum sentim el plaer de qualsevol cosa.» Omraam Mikhaël Aïvanhov

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad