PRIMAVERA

Totes les estacions tenen la seva part positiva. A la primavera la llum creix i inunda camps i muntanyes. Entrats a l’abril, la vegetació reviu. Les flors s’obren. Tota la natura, en el seu trajecte cíclic, obre una nova etapa de vida. Els llatins anomenaven a aquest mes aprilis, terme que inclou la idea d’obrir.

Una nova etapa per renovar-se

Per tant, la primavera ens obre les portes a una nova etapa de renovació. Tenim la possibilitat, a igual que les flors, «d’obrir-nos» a la llum. La llum solar no només és energia utilitzable en el pla físic. Omraam Mikhaël Aïvanhov, filòsof i divulgador, ens va dir que la llum és un esperit viu que ve del sol i que té un contacte directe amb el nostre propi esperit. A mesura que la llum s’obre pas dintre nostre es reflexa en forma d’intel·ligència, d’amor, de bellesa, de noblesa, de força.

Els dies primaverals ens conviden a sortir al camp, a la muntanya. A gaudir dels colors verds que sovintegen més que mai i que estan associats a la salut i a la tranquil·litat. A respirar els aires més sans del bosc. I també a «banyar-nos» de manera conscient d’aquesta llum primaveral. Cal concentrar-nos en la llum i acceptar-la interiorment en forma de les millors idees i els millors pensaments. Aprofita aquest nou cicle de la natura per renovar-te!

«Tan sols aquells que comprenguin que el vertader or és la llum ho tindran tot: el saber, l’amor, la felicitat. Amb els diners es poden obrir les portes del món material, però la resta de portes (la pau, la felicitat, el goig, la inspiració, les qualitats i virtuts) romanen tancades. Cal pensar en la llum perquè és la llum la que dóna riquesa i el vertader plaer. Quan dintre nostre hi ha llum sentim el plaer de qualsevol cosa.» Omraam Mikhaël Aïvanhov

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad