ports

Ports: sensacions de plenitud

Als Ports hi podem trobar llocs alterosos que sobrepassen els 1000 metres d’altitud. Les zones amb paratges boscosos alternen amb les espectaculars vistes, creant d’aquesta manera uns potents i atractius paisatges. Tots aquests ingredients obren la porta a un món de descobertes més que interessants. Un es va omplint de sensacions que sorgeixen de manera espontània i gratificant. Per tant, són moments en que es pot viure el present amb plenitud.

La tardor de 2012 amb una excursió guiada de Catsud vam poder descobrir un itinerari magnífic a la banda continental del Parc Natural dels Ports. Caminant muntanya amunt ens vam anant desconnectat de la vida quotidiana. Ens vam sentir acollits pels boscos d’altitud. I com no vam gaudir de la potència paisatgística, les energies de la muntaya, els aires purs, etc.

Una experiència molt viscuda

I sobretot destacava l’amplitud vigorosa i majestuosa dels relleus muntanyosos dels Ports. Els colors i les llums tardorals van acabar d’arrodonir una excursió molt viscuda. En conseqüència, vam poder gaudir d’ una experiència realment única dalt la muntanya.

Els Ports són l’espai natural més important de les comarques meridionals de Catalunya. Amb una superfície de 35.051 ha, va ser declarat parc natural l’any 2001 després de molts anys d’espera. Dins del parc hi inclosa la reserva natural de les Fagedes dels Ports, de 867 ha i amb una riquesa biològica rellevant.

By catsud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad