Nota legal

D’acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem de les següents dades:

  • Titular del web: Josep Abelló

  • Telèfon: 626 684 917

Condicions generals de l’ús del lloc web de Catalunya Sud (DOMINIS: catalunyasud.net, catsud.com, catsud.cat):

Accés al web:

L’accés a aquest web és responsabilitat exclusiva dels usuaris i usuàries. Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen estrictament per la legalitat vigent i pel principi de la bona fe, comprometent-se l’usuari/a a realitzar bon ús del web. Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers: dret a la intimitat, protecció de dades, propietat intel·lectual, etc. La utilització d’aquest lloc web no comporta l’obligatorietat d’inscripció de l’usuari/a.

Continguts:

Els continguts incorporats en aquest lloc web han estat elaborats per Josep Abelló Ribera i altres possibles col·laboradors / col·laboradores, i es reserva el dret de modificar en qualsevol moment aquest continguts.

Josep Abelló Ribera no es fa responsable dels continguts d’altres llocs web que s’enllacen a través de links. Aquests continguts són responsabilitat dels seus titulars.

Utilització de les fotografies:

En el decurs de les activitats que es van portar a terme en el passat a través de Catsud, es van realitzar algunes imatges dels participants. Algunes d’aquestes imatges podran ser utilitzades en algun article d’aquesta web i es podran utilitzar sense cap cost ni dret en el futur. Si algun participant que surt en alguna imatge publicada en aquesta web no vol sortir-hi, cal que ens ho comuniqui i donarem de baixa la imatge.

Limitació de responsabilitats:

Josep Abelló Ribera exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota natura que puguin ser deguts a la falta de disponibilitat o continuïtat del funcionament del web, així com deguts al mal ús dels seus continguts.

Drets d’autor:

Josep Abelló Ribera informa que el seu lloc web i els continguts propis es troben plenament protegits pels drets d’autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels elements protegits referits, menys en el cas de tenir el consentiment de l’administrador d’aquest web.

En aquest web establim enllaços o hiperenllaços a tercers. El legítim titular dels drets d’autor d’aquestes informacions així incloses podrà sol·licitar en qualsevol moment l’eliminació dels esmentats enallaços.

Jurisdicció i llei aplicable:

Les presents condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola.  Josep Abelló Ribera i l’usuari/a, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, es sotmeten als jutjats i tribunals de Tarragona per a qualsevol controvèrsia que es pogués derivar de la prestació dels serveis objecte d’aquestes condicions generals.

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad