VALL DE MULERA

Als Ports de Beseit (Matarranya) hi ha racons molt bonics. Com per exemple la vall de la Mulera, per on transcorre el riu Ulldemó. En aquest indret hi ha el racó de Sant Antoni i el racó de les Olles amb un encant natural imponent.

Aquests paratges estan situats a la banda sud dels contraforts de la muntanya de Penyagalera. Les formacions rocoses d’aquesta banda creen un conjunt paisatgístic de primer ordre. A més, és un espai natural amb un gran biodiversitat atès que hi passa el riu Ulldemó.

La vall de Mulera està envoltada de muntanyes imponents que s’eleven amb una gran vigor. Un sender PR ascendeix fins dalt la carena de la muntanya de Penyagalera. Des del cim l’espectacle del conjunt muntanyós dels Ports és molt impressionant.

 

By catsud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad