Hi havia una vegada una castanyera i un esquirol. La castanyera era treballadora, bona persona, humil i ajudava a la gent quan ho necessitava. Però l’esquirol no treballava ni era bon ciutadà de Gavà, ja que es dedicava a robar castanyes.

– Era el dia 31 d’octubre i la castanyera estava venent moltes castanyes als nens. L’esquirol passava per allà tranquil·lament fins que va veure unes saboroses castanyes cuinades professionalment per la castanyera. Ell no va deixar passar l’oportunitat, va anar a buscar el seu passa muntanya i va esperar a que es fes de nit. L’esquirol va robar moltes caixes de castanyes, però la castanyera es va donar compte a temps i va començar a córrer per la ciutat darrere l’esquirol. Però la castanyera era tant ràpida que el va aconseguir atrapar.

– Quan la castanyera el va atrapar, ell va començar a plorar ja que mai l’havien atrapat. Quan va arribar la policia, l’esquirol encara estava més trist. Quan la castanyera es va adonar que a l’animalet no l’acceptaven a cap treball i que tenia de robar menjar per alimentar a ell i a la seva família; la castanyera va parlar amb la policia i l’hi van treure el càstig. L’esquirol es va ficar molt feliç i li va demanar perdó a la castanyera. Al final es van fer amics i l’esquirol va treballar amb la castanyera. Conte contat ja s’ha acabat.

Jan Abelló Mulet
Estudiant de 6e de primària

By catsud

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad