Presentació

Passa't-ho bé a la Catalunya Sud!

Explora, descobreix, aprèn i gaudeix

Catsud (Catalunya Sud) va néixer al Priorat el juny de 2001 per a donar a conèixer el valuós patrimoni natural i cultural del sud de Catalunya, mitjançant activitats d’ecoturisme, com per exemple itineraris a peu guiats i interpretatius.
El nostre objectiu és divulgar aquests valors de manera amena i entenedora, i en conseqüència conscienciar de la importància de preservar-los.

ACTIVITATS GUIADES D'ECOTURISME
Centre d'Interpretació i Reproducció de la Tortuga Mediterrània de Marçà (Priorat)

Què fem?

Activitats guiades d’ecoturisme, divulgatives i de lleure

ACTIVITATS GUIADES D'ECOTURISME
Itinerari guiat pel Parc Natural de la Serra de Montsant

– Excursionisme interpretatiu
– Divulgació i sensibilització ambiental (sortides, xerrades, jocs, tallers, casals, extraescolars)
– Observació astronòmica
– Activitats a la natura (banys de bosc, taller d’art rupestre…)

On?

Principalment als espais naturals, entorns rurals i poblacions de la demarcació de Tarragona.

A més a més ens movem per altres territoris propers, com les comarques del Matarranya, dels Ports i del Baix Maestrat. I també fem guiatges per Menorca.

Quan?

Organitzem activitats guiades d’ecoturisme programades obertes a tothom. Pots veure les nostres propostes a l’agenda.

Oferim activitats concertades per a grups. Disposem d’un catàleg amb propostes per a tots els públics i gustos. Però, si no trobeu el què busqueu, us ho preparem a mida.

Per a qui?

Les nostres activitats s’adrecen a centres educatius, associacions, ajuntaments, entitats, centres cívics, empreses, organismes… i també a tota persona o grup interessat. 

Si sou una escola o un ajuntament, contacteu amb nosaltres i
us ampliarem la informació de les activitats i serveis que us podem oferir.
 

Qui som?
Josep Abelló

La meva afició per descobrir les nostres terres i la seva història va començar l’any 1989. Des de llavors ha estat una constant a la meva vida i, fruit d’una sèrie d’experiències i esdeveniments,  vaig crear Catsud.

Tinc formació com a guia de muntanya mitjana, com a educador ambiental i també en competències en tecnologies de la informació i la comunicació.

Ana Mulet

Sempre m’he sentit molt unida a la natura. Potser perquè he nascut en un entorn privilegiat com Menorca i perquè he crescut envoltada d’animals.

L’any 2005 vaig venir a viure a Catalunya i des de llavors no he parat de descobrir i explorar racons d’aquest territori, en especial del Priorat i les Terres de l’Ebre. I com que les coses bones ho són més si és comparteixen, que millor que compartir aquestes experiències!

M’he format com a tècnica en conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural, directora d’activitats de lleure, educadora ambiental i integradora social. 

Col·laborem i establim sinèrgies amb persones i empreses del territori. 

Hem treballat per:

Com empresa col·laboradora.
Anys 2004 – 2016

Com empresa col·laboradora.
Anys 2008 – 2011

Senderisme interpretatiu.
Anys 2009 – 2016

També per a associacions, empreses privades, entitats excursionistes, escoles, … i sobretot per a molts grups i persones a títol individual. Gràcies per la vostra confiança tots aquests anys!

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques i millorar els nostres serveis. Si acceptes o continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   
Privacidad